Taksikringsmatter

Taksikringsmatter Polarflex

Unngå livsfarlige istapper og/eller isdannelser på steder du ikke ønsker is og snø.

I Norden opplever vi med våre klimatiske endringer og store variasjoner i temperatur forskjeller at på eiendommer og bygninger samler det seg mye is nedfall som kan gjøre store skader på personell og materiell. Istapper på tak og takrenner kan være et tegn på for stort varmetap og eller dårlig lufting. For eiere av bygninger vil dette ofte bli betydelige påkostninger. Roten på istappene kan danne en demning på taket eller takrennene som igjen kan føre til at vann kommer inn i takkonstruksjoner.

Frem til i dag har ikke løsningene som har vært i bruk redusert denne overhengende faren.

Polarflex sine taksikringsmatter for tak og takrenner smelter is og snø slik at det aldri får lagt seg. Mattene er en Norsk ide, utviklet i USA nettopp for å forhindre store skader på personell og materiell, men ikke minst bygningskonstruksjoner. Våre matter er fleksible og modulære som kan plasseres rett ned i alle nordiske takrenner på en enkel og sikker måte. Mattene varmes opp elektrisk og avgir varme i hele takrennens omfang som igjen forhindrer at vann perler legger seg på utsiden av tak skjegg, takrenner som er grobunnen til livsfarlige istapper. Alle våre matter kan serie koples sammen i ulike lengder på hele bygningens ytterkanter og vann ledes ned i nedløp som de skal. Mattene leverer varme oppadgående og nedadgående og er designet for å stå ute hele året som et produkt for problemfritt vinterhold og slår seg selv på ved bruk av vår termostat når vinteren kommer.

Dagens metode med varmekabel i bunn av takrenne er IKKE effektivt nok, dette ser vi på alle ulykker som har vært de siste årene. Manuell fjerning med lift og mannskap for å rydde tak og takrenner er tungvint og kostnadsfullt med lite eller god nok sikkerhet for gårdeier da vær og endringer i dagsbilde endrer seg fort. Er først ulykken kommet er det for sent, men med våre takrenne matter er du til enhver tid sikret.

Våre matter er testet ut i Norge i 3 år nå med svært gode resultater på flere offentlige bygninger, hoteller og industrier bygg. Polarflex takrenne matter er svært enkelt og installere og gir deg en trygg og sikker vinter. Produktene er konstruert for at du kan montere dette selv som privatperson på ditt eget hus eller hytte. På nærings eller offentlige bygg bør du ta kontakt med din elektriker, blikkenslager eller annen fagperson som kan installere dette for deg. Det er liten eller ingen hjelp i å bare sette opp et varslingsskilt med FARE FOR ISRAS i et gatebilde da dette ikke forhindrer det som kommer ovenfra.

Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side